Ledenportaal

Het ledenportaal is voor VHIG leden en aspirant-leden en is een afgeschermd gedeelte op de Networkapp. Hieronder lees je hoe je gemakkelijk kunt inloggen.

Het ledenportal is voor alle VHIG leden en aspirant-leden en is ondergebracht in Networkapp.

Account

Wanneer je nieuw bent bij VHIG wordt er voor jou door het secretariaat een account aangemaakt. Je krijgt op het e-mailadres dat bekend is bij VHIG een mail met daarin een link.
Door middel van deze link wordt jouw registratie in de Networkapp aangemaakt. Je kan er vervolgens zelf voor kiezen hoe je in wil loggen in de Networkapp. Het handigst is om hetzelfde e-mailadres voor de VHIG en de Networkapp te gebruiken, maar het kan ook d.m.v. LinkedIn of een ander e-mailadres.

Als je een account aanmaakt krijg je een wachtwoord toegestuurd om in te loggen. Let hierbij goed op welk e-mailadres je gebruikt voor je Networkapp account.
Log daarna altijd in met je e-mailadres en je eigen gekozen wachtwoord.

VHIG community

Voor alle VHIG ledeninformatie dien je in te loggen op de Networkapp. Hier vind je de VHIG Community.

Op de Networkapp vind je belangrijke documenten van en over de vereniging, o.a. de pijlers van VHIG en Omgeving (VO) en deskundige infectiepreventie (VDI). Ook vind je nieuwsberichten, aankondigingen van de Algemene Ledenvergadering, procedures en instructies, gegevens vanuit de Regioraad en beleidsstukken.

Je kunt oproepen te plaatsen, zowel landelijk als in de regio en… je kan direct chatten met collega’s uit het hele land.

Vul je eigen profiel zo compleet mogelijk in, door bijvoorbeeld je werkplek, je regio en eventuele functie binnen de VHIG en (optioneel) je telefoonnummer toe te voegen.

Heb je nog vragen, stel deze via de mail aan het secretariaat via info@vhig.nl

Naar de Networkapp

Ga hier naar de ledenomgeving

Networkapp

Mutatie doorgeven

Lid van VHIG, geef via deze link jouw mutaties door

Mutatieformulier